3D facader og

bilindpakning

3D er fantastisk, når du ønsker ekstra opmærksomhed og vil visualisere dit budskab. 3D skaber dybde og liv på både facade, varebiler og lastbiler.

VIDEO

SE MERE OM 3D – HER ET DET FOLIE PÅ EN TRAILER

KA' DU LI'
HVA' DU SER?

3D på biler

3D effekter på lastbiler og trailer er mere og mere brugt. Det skaber synlighed, at give beskueren et billede på, hvad der køres med i en lukket trailer eller i lastbilen.

Storformat print

Storformat print med 3D giver en stor opmærksomhedsværdi. 3D bannere bruges meget i forbindelse med ombygninger, således man kan se det færdige resultat af bygeningen og giver samtidig synlighed for den butik der gemt bagved stillads.

Som du ser i filmen ovenover, har adinmotion udarbejdet 3D facader til Rosengårdcentret. Her  viser vi de restaurenter, der kunne værre i de lokaler, der er under ombygning.

Messestand i 3D

Få et 3D print af din messestand inden du igangsætter arbejdet. Det skaber en ekstrem god visualisering, således alle deltagere omkring messen er godt klædt på. Både til at opstille og også udnytte hver eneste m2 af messestanden.

3D bannere

Vi tilbyder også 3D bannere til både indendørs og udendørs brug. Vælg mellem klassiske stofbannere,  presenningsbannere og stilladsbannere. Fortæl os, hvor banneret skal bruges henne; så kommer vi gerne med gode råd om materialevalg og montering.

Søger ekspertise indenfor storformat og banner, kan Admir kontaktes på 53 853 707 eller mail ab@adinmotion.dk

3D GRAFIK SKABER BÅDE DYBDE OG LIV

HER KOMMER DU TÆT PÅ VIRKELIGHEDEN

Kontakt os
70 101 707

v

GIV OS ET KALD

 

Man-Torsdag kl. 8.00-16.00

Fredag kl. 8.00-15.30

Telefon 70 101 707

SEND OS EN MAIL

 

Vi glæder os til at høre fra dig,

på en af nedenstående mail

Odense@  |  Roskilde@

BESØG OS

 

Nyborgvej 427  •  5220 Odense

Navervej 28F  •  4000 Roskilde

Find vej Odense  |  Find vej Roskilde

Følg os