Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten

 

Din bil sender et klart signal til dine kunder, om hvilken type virksomhed du har, og derfor skal den se pæn og præsentabel ud.


Vi sender aldrig noget ud af huset, som vi ikke står 100 procent inde for. Men når vi laver en fejl - for det gør vi - laver vi det om med det samme.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
3M_1080_Farvevifte_Folie

Bilindpakning

- næsten som at få en ny bil!


Ønsker du et nyt look til din bil? Lav farveskift, det er nemt og hurtigt. Hos adinmotion har vi mere end 50 forskellige foliefarver fra 3M, som du kan vælge imellem. 

 

En indpakning fungerer som et ekstra beskyttende lag på din bil. Det vil sige, at originallakken bliver beskyttet mod stenslag og ridser fra vaskebørster, så den fremstår som ny, når folien afmonteres. På den måde opnår din bil en højere værdi, når du vil sælge den. 

 

Kvalitet og godt håndværk

Vores fremgangsmåde med ét helt stykke folie gør, at vi indpakker din bil, så det ligner en lakering. Der er ingen samlinger og overlap og vigtigst af alt: Vi skærer ikke ned i folien, hvilket garanterer, at der ikke kommer ridser i originallakken. 

 

Vi har alle bilmærker og -modeller i vores system, så indpakningen passer ned i mindste detalje til højde, kurver, håndtagenes placering og lister m.m.

 

Vil du have flere fordele?

Vi giver 5 års garanti på holdbarheden af folien. Farverne bliver ikke bleget af solens stråler, folien tåler vask og kræver i øvrigt ikke vedligeholdelse, og så beholder vi som regel kun din bil én dag, når den skal pakkes ind i en ny farve.

 

 

Kontakt os på 70 101 707 eller kg@adinmotion.dk og få mere information og rådgivning om bilindpakning

Vi støtter

 

Sponsor_Sponsorer-juletræsfonden-stafet for livet_team rynkeby_børnecancerfonden

 

adinmotion aps • Nyborgvej 427 (Indgang via Avlskovvej) • 5220 Odense SØ • 70 101 707 • info@adinmotion.dk

 

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her


Web2it