Vidste du ...

at adinmotion har egen grafisk afdeling. Kontakt os og få et bud på jeres næste bilreklame


Kontakt os her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


Rune Eilertsen, Indehaver, Infotech Concept


Jeg ønskede et nyt og friskt image udad, ved hjælp af bil og vogn reklame.

Mit fokus var at få en hel-wrappet reklame. Jeg havde nogle ideer som jeg formidlede med få nøgleord… Ikke alt for meget at arbejde ud fra, men adinmotion fik hurtig sporet sig ind på, hvad jeg var ude efter.

Brikkerne faldt hurtigt på plads, og resultatet fra adinmotion blev bare super godt.

Resultatet overgik min forventning. Ikke mindst det ”punch” som reklamen har givet ude blandt folk. Super god måde at få synlighed for vores lille firma. Dette er helt sikkert noget jeg vil gøre mere ud af fremadrettet. Jeg vil klart anbefale adinmotion som samarbejdspartner. De er professionelle, dygtige, og der var meget god kommunikation igennem hele forløbet.

Jeg blev positiv overrasket over, at alene publicering af billeder af projektet, hvor designet var monteret på bil og vogn, fik langt mere gennemslag på internet, end designet gjorde kun som banner billede... Jeg testede det ved at præsentere designet først, og derefter billede hvor det var i perspektiv - monteret på vogn og bil. Det var meget tydelig hvor mange flere ”likes” og flere som kontaktede mig, når der var noget fysisk bagved reklamen. Ja, selvom det altså stadig var et foto lagt ud på nettet. Det må siges at være en sidegevinst jeg ikke lige havde regnet med.

I er i trygge hænder ved adinmotion.Vi støtter

 

Sponsor_Sponsorer-juletræsfonden-stafet for livet_team rynkeby_børnecancerfonden

 

adinmotion aps • Nyborgvej 427 (Indgang via Avlskovvej) • 5220 Odense SØ • 70 101 707 • info@adinmotion.dk

 

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her


Web2it