Vidste du ...

at adinmotion har egen grafisk afdeling. Kontakt os og få et bud på jeres næste bilreklame


Kontakt os her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


Ebbe Bernth, Indehaver, EasyIso


Som virksomhedsejer er der altid mange overvejelser vi skal gøre for at optimere på vores forretninger. Hvilke penge er de næste vi skal bruge, og hvor gør de mest gavn?

I den forbindelse har jeg lyst til at skamrose adinmotion. Når der skal vælges en dekoration af biler, skilte, messeudstyr mm. er der altid mange spørgsmål der skal besvares. Her har I været rigtig gode til at vejlede omkring hvad I synes der ville tage sig godt ud, og I har været min garant for, at der er en rød tråd igennem de forskellige platforme. Især koblingen mellem, at vi er et murer og isoleringsfirma har I formået at gøre yderst attraktivt.

I alle har været gode til at sige til og fra overfor hvad I syntes. Jeg har lyttet til jeres råd og vi får fantastisk mange gode tilbagemeldinger på vores markedsføring. Takket være jer.

Pris og tid er der ikke noget at sige til. Det hele er pengene værd. Så jeg kan på det varmeste anbefale adinmotion til andre der har svært ved at få budskabet ud - så lad dem pakke det ind
Vi støtter

 

Sponsor_Sponsorer-juletræsfonden-stafet for livet_team rynkeby_børnecancerfonden

 

adinmotion aps • Nyborgvej 427 (Indgang via Avlskovvej) • 5220 Odense SØ • 70 101 707 • info@adinmotion.dk

 

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her


Web2it