Vidste du ...

at adinmotion har egen grafisk afdeling. Kontakt os og få et bud på jeres næste bilreklame


Kontakt os her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


Torben R. Pedersen, Direktør, Pedersen Medical A/S


Vi ville gerne prøve taxamediet til vore halstabletter "Væk I Morgen".

Vi valgte adinmotion fordi det så ud som om, at de håndterer hele processen med kreativ ide, opsætning, aftale med vognmænd, montage af reklamerne og vedligeholdelse i reklameperioden, på en meget professionel måde.

adinmotion løste opgaven for os over al forventning, og vi har fået nogle super flotte "Væk I Morgen" taxaer ud at køre.

adinmotion valgte at montere "Væk I Morgen" logoer og billeder på nogle folier med specialeffekt, hvilket giver taxaerne et blikfang ud over det sædvanlige. Tilmed hjælper de os med at få gratis produktprøver ud til de enkelte vognmænd, som udleverer en gratis prøve af "Væk I Morgen" til taxakunderne.

Det er flot - vi er rigtig glade for at have valgt adinmotion, og vi har haft fornøjelsen at lære et imødekommende og engageret team at kende. Opgaven er blevet fuldført til vores fulde tilfredshed, og jeg kan varmt anbefale adinmotion!Vi støtter

 

Sponsor_Sponsorer-juletræsfonden-stafet for livet_team rynkeby_børnecancerfonden

 

adinmotion aps • Nyborgvej 427 (Indgang via Avlskovvej) • 5220 Odense SØ • 70 101 707 • info@adinmotion.dk

 

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her


Web2it