Vidste du ...

at adinmotion har egen grafisk afdeling. Kontakt os og få et bud på jeres næste bilreklame


Kontakt os her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


Jan Van Nek, direktør, Odense Thai Massage / Laserklinik Fyn


Som lille ny iværksættervirksomhed søgte vi i efteråret 2010 et firma, der kunne lave facade samt brochurer til vores nystartede butik. Vi blev anbefalet at køre ud til adinmotion af en ekspedient hos Inventarland.

Lige fra vores første henvendelse er vi blevet taget imod på en ubeskrivelig venskabelig samt professionel måde. Vores facade blev designet og sat op som aftalt, og alle tidsrammer blev overholdt til punkt og prikke. Kenneth Gregersen har rigtigt mange gode ideer, og han har i høj grad været medvirkende til at tegne vores designlinie samt markedsføring.

Men det allerbedste er de tre taxareklamer, som adinmotion har designet og lavet for os. De er fantastisk flotte, og så giver de en ekstrem eksponering af vores nu to afdelinger i Odense.

Jeg kan kun anbefale andre at gøre brug af taxareklame, hvis ens virksomhed skal eksponeres max!

Man er altid velkommen hos adinmotion, og udover et professionelt samarbejde har vi udviklet et venskabeligt forhold, hvor man dropper ind og får en kop kaffe, når man er i nærheden. De er altid fuld af gode idéer, og de har altid god tid til kunderne.

Jeg kan varmt anbefale adinmotion.Vi støtter

 

Sponsor_Sponsorer-juletræsfonden-stafet for livet_team rynkeby_børnecancerfonden

 

adinmotion aps • Nyborgvej 427 (Indgang via Avlskovvej) • 5220 Odense SØ • 70 101 707 • info@adinmotion.dk

 

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her


Web2it