Vidste du ...

at adinmotion har egen grafisk afdeling. Kontakt os og få et bud på jeres næste bilreklame


Kontakt os her

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


Janni Clausen, kommunikationsansvarlig, Lindø


Vi fik adinmotion anbefalet af en af vores andre samarbejdspartnere i forbindelse med markedsføringen af vores medarbejdere.

Samarbejdet har været suverænt, og adinmotion har hele vejen gennem forløbet gjort alt, hvad der stod i deres magt for at imødekomme de krav og ønsker, vi har haft. Fleksibiliteten og velviljen har vi mødt fra alle de ansatte i adinmotion, som vi har haft fornøjelsen af at stifte bekendtskab med. De har hele tiden stået til rådighed for at tage sig af de ændringer eller detaljer, vi havde omkring vores planlægning.

Vi er altid blevet mødt med forståelse, når vores tidsplaner har givet udfordringer. Ud over at være ekstremt løsningsorienterede så glimrer de i meget høj grad med deres nærvær i forhold til konstant kontakt og føling med vores behov og tilfredsheden med det, de leverer.

Man kan mærke, at de brænder for det arbejde, de laver, og gennem hele processen har vi følt os i gode og ikke mindst professionelle hænder.

Min anbefaling er hermed givet videre til alle, der overvejer at få pakket deres biler - eller hvad som helst ind.
Vi støtter

 

Sponsor_Sponsorer-juletræsfonden-stafet for livet_team rynkeby_børnecancerfonden

 

adinmotion aps • Nyborgvej 427 (Indgang via Avlskovvej) • 5220 Odense SØ • 70 101 707 • info@adinmotion.dk

 

Se vores salgs- og leveringsbetingelser her


Web2it