GOOD KARMA OFFICER

Produkt: Bilreklame

Beskrivelse: Pia Kodal og Good Karma Officer kontaktede Kenneth og adinmotion, da hun ønskede at skabe endnu mere opmærksomhed omkring hendes virksomhed.

Med udgangspunkt i navnet Good Karma Officer, fik vores grafiker skabt “Cammo Jeepen”, som i al beskedenhed får alle til at spærre øjenene op og ikke mindst huske navnet og bilen.

At adinmotion tænker på enhver lille detalje, kan man også se, i forhold til den sjove detalje med fodsporene på taget. De viser, at Good Karma Officer er på vej fremad også i den virkelige verden.

Tak til Pia og Good Karma for tilliden i forbindelse med denne spændende og sjove opgave. 🙂

Vil du vide mere om Good Karma Officer, så besøg dem her: www.goodkarmaofficer.dk

VIDEO

SE MERE OM GOOD KARMAS BILREKLAME

Martin Rex er i sin faglige og professionelle egenskab som grafiker, en Wizard Man.
I sagens natur handler det om, at Martin kan sætte sig ind i de tanker, du som kunde, faktisk ikke engang selv er færdig med at producere, på vejen til skabelsen af et produkt, uanset om der er tale om et logo, et bildesign, et banner eller anden grafisk produktion.

Det betyder i virkeligheden, at Martin har en formidabel evne til både at lytte og spørge ind til opgaven.
Dernæst bliver der med Pixel-skarphed, støbt grafiske kunstværker, som fortjener et stående bifald.
Udover at Martin kan trylle dine tanker om til et konkret grafisk objekt, så har manden et yderligere raffinement i at forstå forskellige typer af brancher og forretningsområder.
Det giver på bundlinjen for mig som kunde, både et stærkt grafisk design, men også en god sparringspartner, når vi skal kigge på at differentiere sig i markeder med konkurrenter etc.
At skabe et udtryk begynder med et indtryk.

Pia Kodal Tasior

Indehaver, Good Karma Officer

KA' DU LI'
HVA' DU SER?

BILREKLAME

Jeep Renegade