INFOTECH CONCEPT

Produkt: Bilreklame

Beskrivelse: Infotech Concept kontaktede os med et ønske om en ny grafisk identitet, hvor der blev lagt vægt på synligheden i trafikken.

Virksomheden har rigtig mange timer på landevejen, så det var derfor oplagt at promovere sig her. En relativ stor grafisk opgave.
Udgiften ved denne opgave har i følge Infotech Concept tjent sig selv ind mange gange igen ved større synlighed og derved flere kunder i butikken. (men det vidste vi jo godt i forvejen!)

Du kan selv læse Infotech Concept´s oplevelse omkring opgaven længere ned på siden.

Besøg dem her: www.infotechconcept.dk

Jeg ønskede et nyt og friskt image udad, ved hjælp af bil og vogn reklame.

Mit fokus var at få en hel-wrappet reklame. Jeg havde nogle ideer som jeg formidlede med få nøgleord… Ikke alt for meget at arbejde ud fra, men adinmotion fik hurtig sporet sig ind på, hvad jeg var ude efter.

Brikkerne faldt hurtigt på plads, og resultatet fra adinmotion blev bare super godt.

Resultatet overgik min forventning. Ikke mindst det ”punch” som reklamen har givet ude blandt folk. Super god måde at få synlighed for vores lille firma. Dette er helt sikkert noget jeg vil gøre mere ud af fremadrettet. Jeg vil klart anbefale adinmotion som samarbejdspartner. De er professionelle, dygtige, og der var meget god kommunikation igennem hele forløbet.

Jeg blev positiv overrasket over, at alene publicering af billeder af projektet, hvor designet var monteret på bil og vogn, fik langt mere gennemslag på internet, end designet gjorde kun som banner billede… Jeg testede det ved at præsentere designet først, og derefter billede hvor det var i perspektiv – monteret på vogn og bil. Det var meget tydelig hvor mange flere ”likes” og flere som kontaktede mig, når der var noget fysisk bagved reklamen. Ja, selvom det altså stadig var et foto lagt ud på nettet. Det må siges at være en sidegevinst jeg ikke lige havde regnet med.

I er i trygge hænder ved adinmotion.

Rune Eilertsen

Indehaver, Infotech Concept

KA' DU LI'
HVA' DU SER?

BILREKLAME

SSANGYONG REXTON, DACIA DOKKER & DACIA DUSTER