THE HAIR COMPANY

Produkt: Bilreklame

Beskrivelse: Da Majse fra The Hair Company by Majse henvendte sig, var hun som så mange andre ved at fiske lidt rundt i andedammen.

Hun fik den samme melding som vi altid giver vores kunder, nemlig at vi ikke er de billigste på markedet, ej heller de dyreste, men at vi bryster os af at være de bedste.

Da Majse selv går meget op i kvalitet i hendes egen virksomhed, valgte hun hurtigt at ligge ordren hos os og det skal vi da lige love for at hun er blevet glad for.

Vi har modtaget op til flere søde beskeder fra Majse, der nu hver morgen glæder sig til at komme ud til hendes “nye” bil.

Vil du også gerne glæde dig lidt mere til at se din bil ?

Psst…du kan besøge The Hair Company her: www.thehaircompany.dk

Hver morgen kører jeg forbi en dreng der er på vej til skole, han ser trist ud, slæber sig afsted, vi får altid øjenkontakt og udtrykket i hans øjne virker som om, at skolen er det sidste sted han har lyst til at være… og jeg tænker hver morgen at det er vildt sejt at han kommer afsted, og ikke vælger at blive hjemme og pjække…

Men i morges var anderledes, jeg mødte ham på præcis samme sted som jeg plejer, men i det øjeblik han fik øje på bilen, lyste hans øjne op og han smilede skævt…

Mange kunder har spurgt mig hvad jeg forventer mig af bilen…

Lige præcis det som skete i morges! ❤️ Så er jeg glad…

Majse Karina Hansen

Indehaver, The Hair Company

KA' DU LI'
HVA' DU SER?

BILREKLAME

MINI CLUBMAN