VÆK I MORGEN

Produkt: Taxareklame

Beskrivelse: Væk I Morgen valgte, på opfording fra andre i deres netværk, at entrere med adinmotion til deres næste taxareklamer, fordi de havde hørt, at der var styr på det fra start til slut, og at det kreative var i højsædet.

Synlighed er, ligesom for alle andre, nemlig meget vigtigt for Væk I Morgen, når de har et nyt produkt, der skal sælges.

Vores grafiker fik rimelige frie hænder, og det kom der dette resultat ud af, som har begejstret både dem selv og deres kunder.

Tilmed tilbød adinmotion Væk I Morgen, at alle taxareklamerne fik vareprøver i bilerne, som de kunne dele ud til deres kunder, og som dermed gav dem endnu mere synlighed.

adinmotion siger tak for tilliden 🙂

Vi ville gerne prøve taxamediet til vore halstabletter “Væk I Morgen”.

Vi valgte adinmotion fordi det så ud som om, at de håndterer hele processen med kreativ ide, opsætning, aftale med vognmænd,
montage af reklamerne og vedligeholdelse i reklameperioden, på en meget professionel måde.

adinmotion løste opgaven for os over al forventning, og vi har fået nogle super flotte “Væk I Morgen” taxaer ud at køre.

adinmotion valgte at montere “Væk I Morgen” logoer og billeder på nogle folier med specialeffekt, hvilket giver taxaerne et blikfang ud over det sædvanlige.
Tilmed hjælper de os med at få gratis produktprøver ud til de enkelte vognmænd, som udleverer en gratis prøve af “Væk I Morgen” til taxakunderne.

Det er flot – vi er rigtig glade for at have valgt adinmotion, og vi har haft fornøjelsen at lære et imødekommende og engageret team at kende.
Opgaven er blevet fuldført til vores fulde tilfredshed, og jeg kan varmt anbefale adinmotion!

Torben R. Pedersen

Direktør, Pedersen Medical A/S

KA' DU LI'
HVA' DU SER?

TAXAREKLAME

MERCEDES