VVS SERVICE FYN

Produkt: Grafisk Design

Beskrivelse: Ulrik fra VVS Service Fyn kom her som ny kunde.

Han havde siden han startede op ønsket sig et rigtig logo og nogle lækre visitkort, men som så mange andre håndværkere oplever, blev det aldrig rigtig til noget pga. travlhed.

Da Ulrik kom her, var det i første om gang kun for at få dekoreret hans nye bil, men da han hørte, at vi også kunne være behjælpelige med en grafisk identitet, slog han til og fik langt om længe opfyldt hans ønske om en grafisk identitet, han hver dag kan være stolt over, og som får ham til at fremstå så professionel, som han i virkeligheden er.

Læs også hvordan Ulrik oplevede vores samarbejde længere nede på siden.

Du kan også besøge dem her: www.vvsservicefyn.dk

Jeg havde fået adinmotion anbefalet af en kammerat – og jeg har bestemt ikke fortrudt mit valg. Jeg var helt på bar bund, da jeg kontaktede adinmotion.
Jeg skulle have lavet alt – firmanavn, logo, visitkort, hjemmeside, indpakning af bil m.m.

Jeg var forbi adinmotion hvor jeg mødtes med Thomas og Martin. Sammen gennemgik vi min virksomhed og hvad jeg selv havde gjort mig af tanker omkring logo m.v. adinmotion vente retur med forskellige forslag kort tid efter. Herefter tog vi endnu en snak og endte ud med et resultat, som jeg er SÅ tilfreds med. adinmotion formåede at ramme helt plet i forhold til min tanker, som de fik gjort til virkelighed. Herudover er det til en fair og rimelig pris, hvor jeg føler at jeg har fået god værdi for pengene. adinmotion leverer høj kvalitet, god kundeservice, er imødekommende og lyttende og alle pengene værd.

Der er fantastisk at man kan få hele pakken hos adinmotion. Jeg skal ikke have gang i flere leverandører, da adinmotion kan levere hele pakken.

Jeg føler, at jeg er blevet taget rigtig godt imod hos adinmotion. De har været yderst hjælpsomme. Herudover gik der meget kort tid fra jeg henvendte mig til jeg kunne se det færdige resultat. De er gode til at lytte og få ens tanker gjort til virkelighed – også selvom man som mig startede helt på bar bund. Alle aftaler er blevet holdt til punkt og prikke og alle ting er blevet leveret hurtigere end jeg havde forstillet mig at det kunne lade sig gøre.

Jeg er meget tilfreds med det endelige resultat. Det er blevet meget bedre end jeg overhovedet havde turde forstille mig. Jeg har fået positiv respons fra hele mit netværk, som også synes at resultatet er blevet rigtig godt.

Jeg vil til enhver tid anbefale adinmotion til andre – de leverer hele pakken på en yderst kompetent og professionel måde. Jeg følte mig hele tiden i trygge hænder hos adinmotion, og de har helt sikkert fået en kunde, som vil vende retur, når der næste gang skal laves reklamer eller andet.

Ulrik Jensen

Indehaver, VVS Service Fyn

KA' DU LI'
HVA' DU SER?

BILREKLAME

MERCEDES SPRINTER